Zoek project

No place like home

Nieuwbouw met 24/7 feelgood garantie

Want dat is waar wij met LOYD voluit voor gaan: u het maximum en meer bieden voor uw budget. En dit op alle aspecten van het wonen te beginnen met stylish moderne architectuur. Modern strak of modern landelijk. Altijd op mooie locaties die zorgvuldig zijn geselecteerd. Met materialen en afwerking the best you can get. Instapklaar en 100% naar uw zin. En streng energiezuinig natuurlijk. Omdat NO PLACE LIKE HOME volgens ons wil zeggen: een thuis die u alle dagen opnieuw een goed gevoel geeft. Een goed gevoel ook over uw beslissing om met ons in zee te gaan.

De smart aanpak van Loyd

Maak van uw bouwproject een fantastische ervaring

U bouwt ook niet elk jaar. Geniet er dus van. Wij nemen voor onze rekening alles waar u zich niet mee wil bezighouden. Voor ons is dat geen last. Het is namelijk onze passie. Uw droomhuis bouwen en zorgen dat we van u niets dan full satisfaction krijgen.

U wil graag enkele van onze projecten zien?

Met veel plezier.
Stuur een mailtje of bel ons.
U bent ook altijd WELKOM voor een goed gesprek.
Volledig vrijblijvend.

 

 

LOYD bouwt binnenkort op nieuwe locaties. Vraag gerust naar onze toekomstplannen.

Contacteer ons nog vandaag

U heeft bouwgrond en u zoekt een betrouwbare bouwpartner?

Vertel ons hoe u het ziet. We kijken samen wat wij concreet voor u kunnen betekenen.

LOYD nv
Damstraat 131 bus 2
9800 Sint-Martens-Leerne

09 383 06 76
hello@loyd.be
www.loyd.be

BE 0452.540.830

Met LOYD, voorheen Smart Building Invest, zijn wij gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten. Het kwaliteitsniveau dat wij u aanbieden is het resultaat van een jarenlange ervaring. Wij hebben dan ook een grondige kennis van de markt, een stevig netwerk en een passie voor design. Onze insteek is moderne architectuur, strak of landelijk. Altijd op mooie locaties en altijd op basis van een origineel ontwerp. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Meer info...