Projectontwikkeling

LOYD

Bouwgrond te koop?

Als projectontwikkelaar is LOYD steeds actief op zoek naar interessante locaties voor het realiseren van woonprojecten, zowel voor nieuwbouwwoningen, -appartementen en andere woonvormen.

Een goede locatie is dan ook extreem belangrijk: unieke plekjes met oog voor groen, omgeving en bereikbaarheid. Bent u eigenaar of kent u iemand met een projectgrond, bouwgrond of af te breken woning(en)?

We horen het graag. Bel ons of kom gerust eens langs.

Contacteer ons

LOYD

Wij ontwikkelen

Wij ontwerpen hedendaagse woonvormen die de waarde van uw grond optimaliseren en een aangename woonomgeving creëren.

Komen in aanmerking:

  • braakliggende gronden
  • meerdere aan elkaar grenzende percelen grond
  • leegstaande panden
  • vervallen boerderijen

Ten slotte is LOYD ook expert in technisch advies zoals bodemverontreiniging.

Bouwen op maat

Maak van uw bouwproject een fantastische ervaring

Bouwen is een complex proces. Geen tijd om er 24/7 mee bezig te zijn? No problem. Wij zijn met plezier uw bouwpartner, want bouwen is ons vak en onze passie. U bouwt ook niet elk jaar, geniet er dus van.

1

Bouwen op uw eigen grond of op één van onze kavels? Alles is mogelijk. U vertelt ons over het huis van uw dromen, welke bouwstijl u verkiest en wat uw budget is. Uw persoonlijke contactpersoon bij Loyd adviseert u over het ontwerp, de materialen, de techniek, …

2

We voeren alle nodige studies uit en we maken een gedetailleerde calculatie op. Met Loyd bespreekt u een vast budget voor wat u wenst. Zo weet u exact waaraan u begint en ook exact waar u eindigt. Na de goedkeuring van de offerte wordt je woondroom technisch uitgewerkt.

3

We begeleiden in alle aspecten van het bouwproces. In overleg met u. Van ontwerp tot de eerste steen en tenslotte de inrichting. Volledig naar uw smaak en binnen een vast budget. Onze ervaren werfleider houdt de timing en de evolutie op de werf nauwlettend in de gaten. We rusten niet tot uw droomhuis tot in de perfectie is opgeleverd.

4

En dan is het zover. Je woning wordt opgeleverd. Niks zo fijn als na een drukke werkdag thuiskomen in een sfeervol huis dat je een blij en harmonieus gevoel geeft. Dat is waar LOYD voluit voor gaat: woonprojecten die uitblinken door een tijdloze architectuur en duurzame materiaalkeuze.

Welkom thuis!

Interesse of meer informatie nodig?
Contacteer ons

Blijf op de hoogte