Nieuwbouw met
feelgoodgarantie

Loyd is meer dan een bouwpromotor of projectontwikkelaar. Wij bouwen uw thuis. Het is onze missie om u te ontzorgen in het hele bouwproces, terwijl u alles digitaal kunt opvolgen. Gedreven door onze liefde voor architectuur starten we met een doordacht en innovatief ontwerp met aandacht voor de juiste materiaalkeuze. Zo ontwikkelen we duurzame, stijlvolle nieuwbouwprojecten waar u zich meteen thuis voelt.

Zo ziet een samenwerking eruit

No place like home

No place like home

Strak of landelijk, wat uw woonstijl ook is, Loyd gaat tot het uiterste voor uw nieuwbouwproject. Elk huis of appartement dat we bouwen voldoet aan de strengste technische normen en de hoogste eisen op het vlak van hedendaags wooncomfort en energieprestaties.

Duurzaamheid staat centraal in elk project, wat zich uit in onze keuze voor kwalitatieve en energiezuinige materialen. Van locatie tot finale afwerking: wij gaan voor perfectie.

Voor ons betekent “no place like home”: een thuis die u elke dag opnieuw een goed gevoel geeft, ook over uw beslissing om met Loyd in zee te gaan.

Daarom kiest u voor Loyd

Daarom kiest u voor Loyd

Bij Loyd ontwikkelen we onze projecten zelf met een team van creatieve architecten en ervaren aannemers. Onze focus ligt op een sterk doorgedreven architectuur, een herkenbare stijl, duurzame materialen en transparantie doorheen het hele proces. Als bouwfirma voor uw sleutel-op-de-deurwoning of projectontwikkelaar voor uw bouwgrond, Loyd haalt altijd het maximum uit uw grond en budget.

Meer over ons

Laatste nieuws

Het beste EPC-label voor jouw woning? Kies voor nieuwbouw

Het beste EPC-label voor jouw woning? Kies voor nieuwbouw

Een gunstig energieprestatiecertificaat (EPC) is belangrijker dan ooit. Koop je een oudere woning met E- of F-label, dan ben je sinds dit jaar verplicht om te renoveren. Door metee ...

Lees meer
Stijgende energieprijzen maken nieuwbouw nog voordeliger

Stijgende energieprijzen maken nieuwbouw nog voordeliger

Wie deze winter een slecht geïsoleerde woning moet verwarmen, zal het merken aan de energiefactuur. Terwijl de verwarmingskosten voor de energiecrisis gemiddeld 37 euro per maand ...

Lees meer
Grondstoffen worden duurder: wat zijn de gevolgen voor nieuwbouw?

Grondstoffen worden duurder: wat zijn de gevolgen voor nieuwbouw?

Net als bij energie en voeding gaan ook de kosten voor bouwmaterialen door het dak. Dat blijft uiteraard niet zonder gevolgen voor de prijzen van nieuwbouw. Hoe gaat projectontwikk ...

Lees meer
Blijf op de hoogte