MELLE
Merelbekestraat

Vanaf € 357.550

Residentie Vervaene voldoet aan de hoogste eisen op vlak van hedendaags comfort en energieprestaties. Alle appartementen bieden dankzij goede architecturale ingrepen een groot ruimtegevoel. De beschikbare oppervlakte wordt optimaal benut.

Op het gelijkvloers zijn er twee appartementen met tuin én terras, op de eerste verdieping is er een heel ruim 3-slaapkamerappartement met uitzonderlijk groot terras. Verder bevindt zich op de tweede verdieping een 2-slaapkamerappartement met twee gezellige zonneterrassen en ten slotte is er het dakappartement. Dankzij de carports en gemeenschappelijke fietsenberging kunt u uw wagen en fiets veilig parkeren.

Alle appartementen zijn Bijna-EnergieNeutraal, met een E-peil lager dan of gelijk aan 30. Ze zijn voorzien van vloerverwarming en dit zorgt voor een constante en aangename temperatuur in huis. Elk appartement beschikt bovendien over zonnepanelen om zelf elektriciteit op te wekken.

Als investeerder geniet je van de huuropbrengsten, terwijl je eigendom elk jaar meer waard wordt. Ook de locatie is een troef. Met een investering in Residentie Vervaene zit je dus zeker goed.

Nr. Type Bew. opp. Slpk Prijs Status Detail
App. 113A Appartement 108 m² 2 Verkocht Verkocht
App. 113D Appartement 138 m² 2 € 357.550 Beschikbaar Meer
App. 113E Appartement 91 m² 1 Verkocht Verkocht

Download brochure

Download documenten

Kaart  Melle  Merelbekestraat 113
Melle, Merelbekestraat 113
Blijf op de hoogte