SINT-PIETERS-LEEUW
Jan Baptist Troucheaustraat

Ettekeis is een hedendaags en modern nieuwbouwproject bestaande uit 7 moderne woningen en 5 comfortabele en lichtrijke appartementen. Het project bevindt zich in een verkeersluwe buurt en een groene omgeving nabij het centrum.

De appartementen zijn voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers en beschikken allemaal over een ruim en aangenaam terras. Dankzij de grote glaspartijen geniet je van veel natuurlijk daglicht. De appartementen worden gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking en praktische indeling.

Cogardening

De gemeenschappelijke binnentuin sluit naadloos aan bij wat iedereen wil: een groene omgeving voor jezelf, een buitenruimte om met familie en vrienden te genieten of een plek om met alle buren gezellig samen te zijn. Iedereen wil graag in een rustige en veilige buurt wonen.

Een plaats waar je geen drukte ondervindt van voorbijrijdende en geparkeerde wagens. Een plek waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en opgroeien. Daarom voorziet Ettekeis een centrale parkeerhaven waar je je wagen gemakkelijk en in alle veiligheid kunt parkeren.

Kortom, Ettekeis staat synoniem voor jarenlang zorgeloos woonplezier op een uitstekende locatie.

Nr. Type Bruto vloeropp. Slpk Prijs Status Detail
Ettekeis - APP 0.1 Appartement 92 m² 2 Verkocht Verkocht
Ettekeis - APP 0.2 Appartement 69 m² 1 Verkocht Verkocht
Ettekeis - APP 1.1 Appartement 90 m² 2 Verkocht Verkocht
Ettekeis - APP 1.2 Appartement 90 m² 2 Verkocht Verkocht
Ettekeis - APP 2.1 Appartement 124 m² 3 Verkocht Verkocht

Download projectboek

Download documenten


Kaart  Sint-Pieters-Leeuw  Jan Baptist Troucheaustraat 6
Sint-Pieters-Leeuw, Jan Baptist Troucheaustraat 6
Blijf op de hoogte