Meer dan zomaar een projectontwikkelaar

Loyd is uw projectontwikkelaar en bouwpartner. Onze missie? U een zorgeloze bouwervaring bezorgen.

Bent u op zoek naar een instapklare nieuwbouwwoning? Heeft u grond te koop of wilt u veilig investeren mét rendement? Dan bent u bij bouwbedrijf Loyd aan het juiste adres.

Projectontwikkeling gaat bij ons gepaard met een feelgoodgarantie. No place like home staat in ons woordenboek niet alleen voor het gelukzalige gevoel dat u alleen thuis beleeft, maar ook voor uw gevoel bij de samenwerking met Loyd. Hoe we die ervaring kunnen garanderen, ontdekt u in onze visie.

Wij zijn een klein, ervaren en gedreven team en kunnen daarnaast altijd rekenen op de beste partners in bouw en vastgoed.

Maak kennis met
het team

Kelly Dossche

Kelly Dossche

Bestuurder

Joris Crynen

Joris Crynen

Bestuurder

Kristof Neutens

Kristof Neutens

Projectmanager

Leen Lippens

Leen Lippens

Projectmedewerker

Zoë Demeyer

Zoë Demeyer

Klantcoördinator

Lennert Lippens

Lennert Lippens

Projectleider

Katrien Mols

Katrien Mols

Klantcoördinator

Lode Casteleyn

Lode Casteleyn

Projectleider

LOYD

Onze visie

Loyd: projectontwikkelaar en bouwbedrijf

Waarden en normen zijn voor Loyd zeer belangrijk. Elke dag dragen we ons steentje bij om jouw woondroom te realiseren. Het is onze missie om kwaliteitsvolle en energiezuinige woningen te bouwen waarvan je jarenlang kunt genieten. Op die manier geven we een concrete invulling aan de waarden die we als bedrijf uitdragen: duurzaamheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid, transparantie en integriteit.

Een woonproject van Loyd herkent u aan de tijdloze architectuur en duurzame materialen. Elk project krijgt onze volle aandacht tot in de kleinste details. Dankzij onze unieke visie op bouwen en onze transparante aanpak, haalt u met Loyd het maximum uit uw budget.

Bij bouwfirma Loyd staat duurzaamheid voorop. We spelen dan ook slim in op de hedendaagse behoeften op het vlak van functionaliteit, comfort en energie. Van concept tot realisatie: Loyd is uw persoonlijke bouwpartner.

Wij gaan altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als ervaren bouwpromotor kennen we de markt én de spelers door en door. Zo kunnen we deals sluiten voor kwaliteitsmaterialen en hoge eisen stellen qua uitvoering en afwerking. En daar plukt u de vruchten van.

Wat mag u verwachten van een Loyd-woning? In onze typische aanpak hebben we veel aandacht voor esthetiek, slim gebruik van de beschikbare ruimte en efficiënte technieken. Bovendien kunt u bij ons altijd rekenen op een eerlijke, oplossingsgerichte communicatie.

Transparantie, professionaliteit en open communicatie zijn de kernwaarden van onze totaalservice. In ons klantenportaal kunt u het hele bouwproces opvolgen. Alle documenten en info over de evolutie van uw bouwproject vindt u daar terug. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op Loyd.

Geïnteresseerd in Loyd als projectontwikkelaar of bouwbedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Blijf op de hoogte