LOYD

Zorgeloos bouwen

Zorgeloos duurzaam bouwen

Uw huis laten bouwen?

U wilt een nieuwbouw, maar niet de zorgen die soms bij een bouwervaring komen kijken? Kies dan voor een sleutel-op-de-deurwoning van Loyd en geniet van elke stap in het proces. Documenten nodig of nieuwsgierig naar de vooruitgang? Volg alles gemakkelijk op in uw persoonlijke ruimte op ons gebruiksvriendelijke klantenportaal. Aangezien we werken volgens de wet-Breyne bent u als klant bovendien maximaal beschermd doorheen het hele proces.

Neem contact op met uw bouwpartner / voor uw sleutel-op-de-deurwoning / Laat uw sleutel-op-de-deurwoning bouwen / Laat ons uw huis verbouwen

In 4 stappen naar uw nieuwe thuis

Wij bouwen uw woning in 4 stappen

Sleutel-op-de-deur bouwen met Loyd garandeert u een zorgeloze bouwervaring. Wij regelen alles, van de administratie tot het aansturen van de aannemers en het opvolgen van de timing. We houden altijd het vooropgestelde budget voor ogen en overhandigen u op het einde van de rit met plezier de sleutel van uw nieuwe thuis.

1

Overleg en advies

Het huis van uw dromen laten bouwen? Dat begint bij een eerste gesprek met ons bouwbedrijf. We bespreken graag de mogelijkheden binnen uw budget. Vragen of opmerkingen? U kunt altijd terecht bij uw persoonlijke klantenadviseur voor advies over alles wat met uw bouwproject te maken heeft. Van ontwerp tot materialen en techniek. Deze persoon blijft uw aanspreekpunt gedurende het hele proces, van de verkoop tot de oplevering.

2

De puntjes op de i

Een keuken volledig naar uw wens of extra hulp bij de interieurinrichting? Wij kunnen rekenen op een uitgebreid netwerk van ervaren vakmensen. We voeren de nodige studies en berekeningen uit voor bijkomende wensen en houden hierbij rekening met uw budget. Zo weet u exact wat u kunt verwachten.

3

Van de eerste steen tot
de laatste details

Wij nemen het hele bouwproces tot het kleinste detail in handen. Samen met onze gespecialiseerde partners ontwerpen we het volledige interieur van uw woning of appartement, door gebruik te maken van hoogstaande visualisaties. Van hoogstaande schilderwerken, passend meubilair tot de juiste raamdecoratie: alles gebeurt in overleg met u, volledig naar uw smaak en binnen het vastgestelde budget. Sit back and relax.

4

Oplevering

Het is zover: de oplevering. Kom thuis in een sfeervol huis dat u een gevoel van rust geeft. Naast onze perfectionistische drang om uw woning tot in de puntjes af te werken, willen we ook dat u een goed gevoel overhoudt aan het hele bouwproces en de samenwerking met Loyd, uw bouwpartner. Dankzij de tienjarige aansprakelijkheid kunt u trouwens ook lang na de oplevering op beide oren slapen in uw nieuwe thuis.

Neem contact op

Blijf op de hoogte