Projectontwikkeling

LOYD

Wij halen het maximum uit uw grond

Grond verkopen aan een projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar is Loyd constant op zoek naar de beste locaties voor nieuwbouwprojecten. Het gevoel dat u bij uw nieuwbouwwoning of -appartement krijgt, begint bij de locatie. Wij houden onze ogen open voor unieke plekjes in het groen, een aangename omgeving en die toch vlot bereikbaar is.

Bent u eigenaar of kent u iemand met een projectgrond, bouwgrond of af te breken pand(en)? We horen het graag.
Neem contact op of kom gerust eens langs.

Neem contact op voor projectontwikkeling

LOYD

Projectontwikkelaar zkt. grond

De bouwpromotor die het maximum haalt uit uw grond

Loyd ontwikkelt hedendaagse woonvormen en creëert een aangename woonomgeving op uw stuk grond. Bovendien zijn we expert in technisch advies rond bodemsanering. We laten ons niet afschrikken door een verontreinigd terrein en zoeken altijd naar de beste oplossing voor uw (bouw-)grond.

We zijn altijd op zoek naar:

  • braakliggende gronden
  • meerdere aan elkaar grenzende percelen grond
  • leegstaande panden

Verkopen zonder zorgen

Uw grond verkopen zonder zorgen

Heeft u een stuk grond, maar weet u niet wat ermee te doen? Laat het aan ons over. Samen met u en onze partners gaan we op zoek naar de beste opties voor uw eigendom. Wij zorgen ervoor dat u waar krijgt voor uw grond, zonder kopzorgen.

1

In een eerste gesprek bespreken we het type grond dat u te koop aanbiedt en wat u van ons verwacht. Verkopen met recht van opstal, vastgoedruil of een louter traditionele verkoop: de keuze is aan u.

2

Samen met onze vastgoedpartner Infinimo doen we een gedetailleerde voorstudie om de waarde van uw grond te bepalen. Wat zijn de mogelijkheden voor verkaveling en hoe kunnen we het meeste rendement creëren voor uw grond? Op basis daarvan adviseren wij u wat de opties zijn.

3

Het idee is er, nu de uitvoering nog. We maken de meetstaten op en de architect tekent de plannen. In overleg met u sturen we bij waar nodig en bepalen we de beste technieken voor dit project.

4

Vergunningen en andere administratie brengen wij helemaal in orde. Daarna gaan de bouwwerken van start. Uw bouw- of projectgrond is bij ons in goede handen. Als ervaren bouwpromotor hebben wij een ruim netwerk binnen de bouwindustrie. U kunt in het hele proces rekenen op onze transparante communicatie.

5

Wij hebben in al onze projecten veel aandacht voor energiezuinige oplossingen, kwaliteitsvolle materialen en hedendaagse technieken. Wij bouwen op uw grond woningen of appartementen om trots op te zijn.

6

Voor de verkoop of verhuur van de units rekenen we op onze vastgoedpartner. Zij kennen de vastgoedmarkt door en door en weten als de beste hoe we de meeste waarde uit ons project halen.

Wenst u meer info?
Heeft u een projectgrond, bouwgrond of af te breken pand te koop? Neem dan nu contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Neem contact op

Blijf op de hoogte